Wat is Sneeuwstart?

Sneeuwstart is de start van jouw wintersport! Of je nu net begint met wintersport of het al jaren doet: Sneeuwstart helpt je. Je vindt hier proeflessen en lessenreeksen die je helpen bij het starten met wintersporten of het verbeteren van je technische vaardigheden, zodat jij veilig en gecontroleerd beweegt.

Zo maak je de beste start in de wintersport!
Leuk dat je de wintersport wilt betreden voor een onvergetelijk avontuur! We helpen je hier graag op weg binnen deze wereld. Voorzien je van de benodigde informatie, passende lessen en handige tips, zodat je straks kunt genieten van jouw wintersportactiviteit. Met Sneeuwstart vind je de dichtstbijzijnde activiteit in jouw omgeving en kun je jouw gewenste activiteit direct boeken.

Wintersporten met plezier!
Veilig en gecontroleerd bewegen geeft je zelfvertrouwen en maakt je enthousiast om meer te leren. Vooral in wintersport is dit van belang, omdat een harde val je plezier kan bederven en zelfs kan doen besluiten te stoppen. Bij Sneeuwstart richten we ons op het behouden en vergroten van zelfvertrouwen door de persoonlijke begeleiding. Het is cruciaal om je veilig en zelfverzekerd te voelen terwijl je werkt aan technische ontwikkeling en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Daarom bieden we proeflessen en lessenreeksen aan die zich concentreren op veilige en begeleide vooruitgang. Ons doel is om een ondersteunende omgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht ervaringsniveau, comfortabel kan groeien en vooruitgang kan boeken. 

Hoe boek ik een wintersportactiviteit?
Het boeken en vinden van de activiteiten kan eenvoudig via ‘Zoek & Boek’. Zoek tussen de activiteiten naar een locatie die bij jou past en selecteer de gewenste datum en tijd. Je kunt zoeken in jouw omgeving. Bij het boeken van de gewenste activiteit krijg je een melding om in te loggen met jouw Sportprofiel of dien je deze aan te maken. Als jouw Sportprofiel is geactiveerd kun je de gekozen activiteit boeken. Nadat je een activiteit hebt geboekt ontvang je een bevestigingsmail. Het kan zijn dat er gevraagd wordt voor een extra bijdrage. Wanneer dit het geval is, wordt dit aangegeven bij het boeken van je activiteit. Veel wintersport plezier!

Publicatiedatum: 11-04-2024